Mustafa Kemal Ortaokulu

Vizyon: • DÜŞÜNDÜĞÜ VE ÇALIŞTIĞI HER ALANDA FİKİRLERİNİ İFADE EDEBİLEN VE HER ZAMAN BUNLARIN ARKASINDA DURABİLEN BİR TOPLULUK OLUŞTURMAK; • ÇALIŞMA ALANLARINDA TEKNOLOJİDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANMAK; • BU ALANLARDA KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ EĞİTMEK; • MUTLU VE SAĞLIKLI YARINLAR OLUŞTURMAK VE UMUTLA BAKMAK İÇİN BURADAYIZ...

Misyon: • BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK; • ÖĞRENCİLERE YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİREREK FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAK; • VELİLERİ EĞİTİMİN İÇİNE KATARAK VARLIKLARININ ÖĞRENCİLERE NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI KANITLAMAK, ÇALIŞMALARIMIZDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYARAK PSİKOLOJİK YÖNDEN DOYUMU SAĞLAMAK; • ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA FAYDALI, ÜLKEYE YARARLI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKDİR.

Başarılar: 2010/2011 Eğitim Öğretim yılında 2 Fen Lisesi 4 Anadolu Öğretmen Lisesi 30 Anadolu Lisesi 29 Meslek Lisesine ve 8 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine, öğrencilerimiz yerleşmiştir. 2011/2012 Eğitim Öğretim yılında 20 Anadolu Lisesi 40 Meslek Lisesine ve 15 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine, öğrencilerimiz yerleşmiştir.

Saatler: 07:30 Ders Başlama 12:50 Ders Bitiş
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafakemalortaokul.meb.k12.tr

Adres - DANİŞMENTGAZİ MAH. KALYONCU SK. MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO 2 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Sabahçı

Yerleşim Yeri - Eskişehirbağları Danişmendgazi Mahallesi Kalyoncu Sokak No.2 Melikgazi / Kayseri

Ulaşım Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde olup şehir meydanına 5 km uzaklıktadır.